Over Ons

Het Bedrijf

1810 biedt telefonische dienstverlening aan via 1810. Dit nummer staat ingeschreven bij ACM en is gespecialiseerd in telefonische consulten en informatie over Nederlandse bedrijven en managers.

Bereikbaar ma-vrij van 08:15 tot 21:00 uur.
Zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en zondag van 09:00 tot 21:00 uur.

De telefonische dienstverlening wordt geleverd door Zoeknummer BV
Telefoon Klantenservice: 085 0160 477
Assumburg 152-A
1081 GC Amsterdam

Waarden

Doorzichtigheid
Ons strategische plan richt zich erop onze klanten een absolute en onmiddellijke transparante service, kwaliteit en efficiëntie te bieden. We willen dat onze klanten te allen tijde op de hoogte zijn van de service die wij hen kunnen bieden via ons informatienummer dat gespecialiseerd is in bedrijven, alsmede van de kosten van het gesprek dat toegang tot de service verleent.

In de paragraaf 'Prijs van de service” bieden we onze klanten de geactualiseerde tarieven.

Spoed
Wij zorgen dat u de gevraagde informatie zo spoedig mogelijk ontvangt. Gaat uw vraag over bedrijven of zelfstandigen, kunnen wij u de informatie direct toesturen, zonder extra kosten voor het gesprek. U hoeft ons alleen maar uw naam op te geven en het e-mailadres waarnaar we de informatie kunnen toesturen.

Effectiviteit
We willen al uw verzoeken om advies beantwoorden. Als we niet over de door u gevraagde informatie beschikken, noteren we uw vraag en bellen we u zo snel mogelijk terug met de gevraagde informatie of wij versturen deze via e-mail.

Verbintenis

Persoonlijke aandacht
In overeenstemming met de transparantie van onze service, geven wij onze klanten uitgebreid aandacht tijdens alle gesprekken die wij beantwoorden. We zijn geïnteresseerd in u als vaste klant en willen dat u vertrouwen heeft in onze dienstverlening. Daarom nemen we uitgebreide kwaliteitsmaatregelen: periodiek evalueren we al onze agenten en we verstrekken voortdurend cursussen aan ons team van deskundigen dat deel uitmaakt van ons bedrijf.

Prijs van de service
90 cent per minuut. Dit tarief geldt ook als U zich laat doorverbinden en vervolgens voor de gehele gespreksduur.

Verantwoordelijkheid
We beschikken over een eigen klantenservice, bereikbaar via telefoonnummer 085 0160 477 of e-mailadres info@zoeknummer.nl

Aarzel niet om ons te bellen, wij zullen reageren op alle vragen, twijfels of klachten die u over onze dienstverlening zou kunnen hebben. Uw mening is belangrijk voor ons, we nemen al uw opmerkingen in overweging en horen graag van u om onze service steeds verder te verbeteren.